VÅRA RESURSER

Sussie Olssons kök har lång erfarenhet i branschen. Med en stor passion för matlagning och bra råvaror gör vi alltid vårat yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Vi erbjuder mat för alla tillfällen. Vill du ha fest av något slag kan du beställa och hämta det, eller kan vi köra ut det. Vi kan även ombesörja serveringspersonal som tar hand om hela festen, så du kan roa dig och slipper tänka på något annat. Vill du ha festen hos oss så gör vi om vår matsal till en härlig festlokal. Vi har möjlighet att ta emot ca: 130 sittande gäster.
Lunch serveras varje vardag mellan 11.30 – 14.00. Vi serverar traditionell husmanskost där allt är hemlagat. Du kan vara säker på att det aldrig förekommer något halvfabrikat på våran lunchbuffé.
Vi har en mindre matsal där vi dukar upp för affärsluncher. Där får du och ditt sällskap garanterat sitta ostörda i en mysig miljö. Kanske vill du bjuda dina gäster på 3 rätters middag, eller en buffé? Kanske har du gäster du vill visa våra småländska delikatesser för? Då erbjuder vi t.ex. raggmunk & fläsk, isterband m stuvad potatis, kroppkakor m skirat smör & lingonsylt eller stekt strömming m potatismos. Alternativet är att bjuda på lite av varje. Då kan du beställa en småländsk buffé där vi plockar ihop det mesta och bästa Småland har att erbjuda. Till dessert erbjuder vi ostkaka, grädde och hallonsylt som ingår i denna buffé.

Ska ni gifta er, fira födelsedag, eller bara vill ordna en fest för nära och kära? Hör av er till oss så fixar vi festen ingen ska glömma. Har du/ni speciella önskemål gör vi alltid vårat bästa för att tillgodose dem.

Du kanske ska ut med familj, vänner, fotbollslaget eller jobbet och vill ha med något smidigt att äta? Då har vi massor med förslag vad ni kan bjuda på. Olika mackor, smörgåstårtor och buffétallrikar m.m. DU önskar VI fixar!!!